Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Swelifes utlysning "Samverkansprojekt för bättre hälsa"

Bakterier. Foto.

Med utlysningen Samverkansprojekt för bättre hälsa vill Swelife hjälpa Sverige att förbli världsledande inom Life Science.

Swelife söker innovationsprojekt inom hälsa/life science i samverkan med stor potential att bidra till förbättrad prevention, diagnos, monitorering eller behandling. Utlysningen är mycket lik från tidigare år – vi har arbetat en del med att förenkla utlysningen, men det har inte tillkommit något nytt kriterium eller så. Som vanligt är det upp till tre miljoner SEK som varje projekt kan söka.

Målet är att främja förnyelse och innovation för en mer värdeskapande hälso- och sjukvård samt öka tillväxten inom life science-sektorn i Sverige.

Ett webbsänt informationsseminarium kommer att hållas den 26 september kl 9-10.
Seminariet kommer att hållas på svenska men det går bra att ställa frågor på engelska.
https://swelife.se/utlysningen-samverkansprojekt-for-battre-halsa-oppnar-igen/

Utlysningen stänger den 20 november 2023 kl 14:00.

Löpande inlägg på LinkedIn om utlysningen hittar du här.