Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Workshoppar: Lär dig mer om LUCRIS

Bibliotek & IKT erbjuder två olika workshoppar i hur du kan använda LUCRIS och Forskningsportalen för att synliggöra dig och din forskning.

Förbättra din profil i Forskningsportalen

I denna 60-minuters workshop guidar vi dig genom några nyckelfunktioner i Lunds universitets forskningsportal, till exempel forskares projekt, publikationer, samarbeten och priser. Vi kommer också att visa hur du kan förbättra din profilsida genom att uppdatera information i LUCRIS och hur du lägger till publikationer.

Datum & anmälan

Workshoppen ges på engelska.
Välkommen att anmäla dig på engelska Intramed.

Få en genomgång och översikt av hur du kan använda LUCRIS

Denna 2 timmars workshop är en möjlighet för forskare och administratörer att få en överblick över LUCRIS och olika funktioner i forskningsportalen. Lär dig hur du uppdaterar din profilsida och hur du registrerar dina projekt, publikationer, priser och forskningsaktiviteter.

Datum & anmälan

Workshoppen ges på engelska.
Välkommen att anmäla dig på engelska Intramed.

Kontakt

Matthias Bank
Kontaktperson
matthias [dot] bank [at] med [dot] lu [dot] se (matthias[dot]bank[at]med[dot]lu[dot]se)

Workshopledare
Krister Aronsson
Matthias Bank
Aprile Clark
Viktor Fors
Ramona Mattisson


LUCRIS support

Kontakta biblioteket via servicedesk [at] lu [dot] se (servicedesk[at]lu[dot]se).