Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lediga nämnduppdrag

Uppdrag, valfri klinisk placering och förbättringsarbete läkarprogrammet (T12)

Planering av införande av ett 5 veckor långt moment med individuell klinisk placering och genomförande av förbättringsarbete på termin 12 på det 6-åriga läkarprogrammet.

Det finns ett behov av att planera och förbereda kursmål, lärandeaktiviteter och examinerande moment för den 5-veckorsperiod som innehåller valbar klinisk placering och förbättringsarbete inom kursen ISH 2 på sista terminen på det 6- åriga läkarprogrammet. 

Utbildningen ska utformas med utgångspunkt från utbildningsplanen MALÄB och i dialog med den arbetsgrupp som arbetar med utformningen av kurserna ISH1 och ISH2 samt med programdirektör och examinationskommittens ordförande.

Läs mer om bakgrund, arbetsuppgifter och efterfrågade kvalifikationer i bifogat dokument nedan.

Intresseanmälan på maximalt 1 A4 sida tillsammans med CV (max 2 A4 sidor) skickas till Anna Olsson, anna_m [dot] olsson [at] med [dot] lu [dot] se (anna_m[dot]olsson[at]med[dot]lu[dot]se),  senast den 26 april 2024.

Beslut fattas av PNL utifrån förslag av programdirektör och examinationskommitténs ordförande.

Uppdrag, valfri klinisk placering och förbättringsarbete läkarprogrammet, termin 12 (PDF, 160 KB, ny flik)