Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Förbättra dina figurer, tabeller och graphical abstracts

Som forskare eller forskarstuderande kan du få stöd till att förbättra dina figurer och illustrationer för att visuellt kommunicera dina forskningsresultat.

Skapa engagerande och effektiva figurer och graphical abstracts

Du kan få hjälp med formgivning och feedback på figurer till manus, presentationer, forskningsansökningar och kappan. Vi hjälper dig att få dem homogena, kommunikativa och tydliga bilder. Du kan också beställa rituppdrag om du behöver hjälp att illustrera mer komplexa figurer.

Behöver du hjälp med formgivning av dina figurer eller feedback på tabeller och figurer? Vill du bli bättre på att skapa informativa och fängslande graphical abstracts?

Kontakta Katarina Jandér via Bibliotek & IKT:s forskarstöd:

Boka figursupport (webbformulär)

Har du frågor om filformat, bilder för kappa eller upphovsrätt?

Kontakta Bibliotek & IKT:s forskarstöd (webbformulär)

 

Bli bättre på att skapa informativa och fängslande abstracts och professionella bilder som utrycker det du vill ska förmedlas. Boka individuell handledning för feedback eller praktisk hjälp.

Boka figursupport (webbformulär)

Beställa vetenskapliga figurer och illustrationer

Medarbetare och affilierade forskare samt doktorander vid fakulteten kan kostnadsfritt beställa formgivning av komplexa figurer och vetenskapliga illustrationer för publicering i tidskrift, vid ansökan om forskningsmedel, för presentationer och undervisning.

Formgivning i dialog med dig som forskar

Kontakta Katarina Jandér via Bibliotek & IKT:s kontaktformulär för att få mer information om våra illustrationsuppdrag och för att diskutera vad du behöver hjälp med. Beroende av arbetsbelastning och pågående designuppdrag kan det variera i hur snabbt din beställning kan påbörjas och avslutas.

Kontakt

Behöver du praktisk hjälp med dina figurer eller graphical abstract?

Kontakta Bibliotek & IKT:s forskarstöd (webbformulär)