Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Förmedla och förklara din forskning med bilder

Du kan få hjälp med att förbättra dina figurer och illustrationer för att visuellt kommunicera din forskning.

Beställ vetenskapliga figurer eller illustrationer kostnadsfritt

Medarbetare och affilierade forskare samt doktorander vid fakulteten kan kostnadsfritt beställa formgivning av komplexa figurer och vetenskapliga illustrationer av medarbetare på Bibliotek & IKT. Dessa kan användas för vetenskaplig publicering, vid ansökan om forskningsmedel, i presentationer, till undervisning och i populärvetenskapliga sammanhang.

Formgivning i dialog med dig som forskar

Katarina Jandér har i många år hjälpt doktorander och forskare med att formge figurer. Kontakta Bibliotek & IKT:s forskarstöd för att få mer information om illustrationsuppdrag och för att diskutera vad du behöver hjälp med. Beroende på arbetsbelastning och pågående uppdrag kan det variera hur snabbt din beställning kan påbörjas och avslutas.

Beställ en vetenskaplig illustration (webbformulär)
 

Kontakt

Behöver du praktisk hjälp med dina figurer eller graphical abstract?

Kontakta Bibliotek & IKT:s forskarstöd (webbformulär)