Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Att vara nyanställd

Välkommen till Medicinska fakulteten!
Här utvecklar och förmedlar vi kunskap för att förbättra människors hälsa och livskvalitet.

Porträtt Maria Björkqvist. Foto.
Maria Björkqvist

Detta arbete är du nu en del av och din arbetsinsats är betydelsefull. Jag är väldigt glad över att du valt att arbeta hos oss.

Vi är måna om att fakulteten ska vara en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Jag hoppas att du ska finna dig väl tillrätta och trivas här hos oss.

Maria Björkqvist
Dekanus

Koll på jobbet!

Universitetet har en rad olika webbplatser som innehåller information som du som anställd behöver. Du ska utgå från Intramed som är vår fakultets intranät och innehåller information som är specifik för oss. Intramed länkar vidare till andra webbplatser så att du alltid får rätt information.

På förstasidan håller du dig uppdaterad om vad som är på gång på fakulteten. Om Intramed inte automatiskt dyker upp i din webbläsare kan du enkelt ställa in det.

Gör Intramed till din startsida

Främsta kanalerna för medarbetare

Främsta kanalerna för chefer

Övriga kanaler

Koll på organisationen

På universitetets hemsida finns bra och värdefull information om universitetet som helhet, och på fakultetens Intramed  hittar du motsvarande information om Medicinska fakulteten.

Om universitetet (Lunds universitets centrala webbplats)

Organisation och styrning | Intramed