Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Science Brew: Välkommen till vetenskapssnack på café

Iluustration av bryggeri-process med texten WCMM Science brew. Svart bakgrund.

WCMM Lund presenterar Science brew: populärvetenskapliga föredrag av forskare från Lunds universitet. Det blir tio minuters "chalk-talks" kring ett gemensamt tema, med tid för frågor, diskussioner och något att dricka.

Inga förkunskaper inom området krävs. Publikutrymmet är begränsat och kommer att vara tillgängligt enligt "först till kvarn"-principen. 

WCMM ScienceBrew | WCMM (lu.se)

Vad är WCMM?

Wallenberg centrum för molekylär medicin vid Lunds universitet består av tio unga internationellt excellenta WCMM Fellows. Parallellt har tolv kliniska toppforskare fått fyråriga halvtidstjänster. Rekryteringen av stipendiater och associerade kliniska forskare, specialister i klinisk medicin, bygger på Knut och Alice Wallenbergs stiftelses (KAW) nationella satsning på att ompositionera Sverige som en världsledande life science-nation. Var och en av de fyra WCMM samfinansieras av universitet, kommuner, regioner, branschorganisationer och annan lokal finansiering. De andra tre finns i Göteborg, Linköping och Umeå.

Kommande tillfällen

  • 20 maj kl 19:00
  • 17 juni kl 19:00

Café Ariman, Kungsgatan 2C i Lund