Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Brett deltagande i Lundaloppet från Med-service

Från vänster: Fredrik Södergren (vinnare i Med-service), Joel Johansson, Nicolae Voiculescu och Johnny Rivera. Foto: privat
Från vänster: Fredrik Södergren (vinnare Med-service), Joel Johansson, Nicolae Voiculescu och Johnny Rivera. Foto: Privat

I lördags gick Lundaloppet av stapeln i ett soligt och varmt Lund. Stämningen var uppslupen och banan kantades av spelande orkestrar och glada hejarop från publiken - en riktig folkfest med andra ord! Antalet deltagare var i år rekordstort och från Med-service deltog sju medarbetare.

Joel Johansson, avdelningschef teknik och service på Med-service har varit drivande bakom Lundaloppsatsningen.

Hur var stämningen i lördags? 

–Stämningen var god, mycket folk och alla var glada och positiva, känslan efteråt var till största del befriande, äntligen i mål, berättar Joel. 

Varför Lundaloppet? 

– Först och främst är detta en friskvårdssatsning. Genom att aktivt prata om friskvård på personalmöten samt i ”fikarummet” har vi lyckats få medarbetarna att tänka mer på vikten av att röra på sig.

– Vi hade inte några krav på att man måste springa en viss distans utan vi ville uppmuntra alla att genomföra loppet i valfri distans. Några sprang, några promenerade. Jag är helt övertygad om att vi kommer locka fler medarbetare nästa år då alla som hade genomfört loppet var positiva till upplevelsen.

Efter loppet samlades de medarbetare som ville, löpare eller ej, på BMC för att grilla korv och hamburgare. 

–Det blev en trevlig avslutning där vi hade möjlighet att umgås utanför arbetstid under trevliga och lättsamma former. 

Delar av Med-service personal firar Lundaloppet på BMC gård. En hund står i frögrunden. Foto: Anna Hellgren
Efter loppet samlades de som ville för grill och lättsamt umgänge. Foto: Anna Hellgren