Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Workshop: Att konstruera flervalsfrågor

Att skriva bra flervalsfrågor (MCQ) kan vara en utmaning. Hösten 2024 finns det tre möjligheter att delta i workshop om flervalsfrågor, antingen digitalt eller på plats.

frågetecken på rosa bakgrund

Att konstruera flervalsfrågor - digital lunchworkshop

En digital lunchworkshop för er som är intresserade av  hur man kan skapa olika typer av frågor att använda vid examination och för lärande, med huvudsakligt fokus på flervalsfrågor. Vi fokuserar på vanliga fallgropar och generella tips. Zoom-länk får du efter anmälan.

Att konstruera flervalsfrågor - workshop på Forum Medicum

Denna workshop handlar om hur man kan skapa olika typer av frågor att använda vid examination och för lärande med huvudsakligt fokus på flervalsfrågor. Vi behandlar bland annat teman som vanliga fallgropar och hur man kan använda AI som stöd för frågeskrivande. Vi ses för en gemensam workshop på plats under en timme följt av  en session där ni kan arbeta med egna frågor med stöd och erfarenhetsutbyte på plats på MedCUL under öppet hus. Ta med dig dator!

  • 18 oktober, 13:00-14:00. Plats: Forum Medicum, plan 14, Sölvegatan 19, Lund. Anmäl dig här.
  • 28 november, 13:00-14:00. Plats: Forum Medicum, plan 14, Sölvegatan 19, Lund. Anmäl dig här.