Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webbinarium: Kom igång med Covidence

Arbeta effektivt och kollaborativt när du tar fram en systematisk översikt eller en annan litteraturöversikt med verktyget Covidence.

I detta webbinarium lär du dig hur du och dina kollegor kan arbeta i Covidence för er översiktsartikel och du får med dig smarta tips för arbetet med din litteraturöversikt. Vi berättar också om det stöd som Bibliotek & IKT erbjuder dig i litteratursökning och i arbetsprocessen med en litteraturöversikt.

Programmet Covidence kan hjälpa dig och dina kollegor att arbeta effektivt och strukturerat under hela arbetsprocessen med selektion av artiklar, kvalitetsgranskning och extraktion av data. Covidence underlättar även samarbete, logistik och dokumentation i litteraturöversikten.

Verktyget tillhandahålls av Bibliotek & IKT:s forskarstöd och är gratis för doktorander och medarbetare samt affilierade vid Medicinska fakulteten.

Datum & anmälan

När: 23 september, 13.00–13.45
Språk: Svenska
Var: Online via Zoom (Länk skickas ut till anmälda deltagare.)
Sista anmälningsdag: 20 september
Anmälan till 23 september

När: 25 november, 13.00–13.45
Språk: Svenska
Var: Online via Zoom (Länk skickas ut till anmälda deltagare.)
Sista anmälningsdag: 22 november
Anmälan till 25 november

 

 

 

Kontakt

Maria Björklund
Föreläsare & kontaktperson
maria [dot] bjorklund [at] med [dot] lu [dot] se (maria[dot]bjorklund[at]med[dot]lu[dot]se)


Covidence support

Kontakta Bibliotek & IKT:s team för forskarstöd via Bibliotek & IKT webbformulär