Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om ditt gamla bokmärke till Med-service leder dig fel – länka om bokmärket

Korrekt länk finns längre ner i texten. OBS! Detta gäller bara dem som använder bokmärkesfunktionen för att komma till Med-service och som därifrån hamnat fel. Övriga kan bortse från denna instruktion.

I juni gick Med-service över till ett nytt ärendehanteringssystem för felanmälningar och beställningar. I samband med övergången publicerades en hänvisning på den gamla inloggningssidan (House on the Hill/Supportdesk) till den nya inloggningssidan. Även länkar på Intramed pekades om till den nya inloggningssidan. 

Det har dock kommit till vår kännedom att en del medarbetare fortfarande kommer till den gamla inloggningssidan (House on the Hill/Supportdesk) när man använder sig av bokmärkesfunktionen i webbläsaren. 

Vi vill uppmana alla medarbetare som sparat ett bokmärke till den gamla inloggningssidan att uppdatera bokmärket med den nya länken: https://luservicedesk.service-now.com/support?id=sc_cat_item_swe&sys_id=19d7e2ec1bd93d10cd3a0b56464bcbd7

Mer information finns på sidan Felanmälan och driftstörningar på Intramed.