Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nominera till STINT Teaching Sabbatical – intern nomineringsprocess

Deadline: 11 augusti 2024

STINT Teaching Sabbatical är ett program som erbjuder forskare och lärare att tillbringa en hösttermin på ett av STINT:s tolv partnerlärosäten i Botswana, Hongkong, Japan, Singapore och USA.

Programmet syftar till att utveckla såväl individer som institutioner. Genom att ge forskare och lärare som brinner för undervisningsfrågor internationella erfarenheter med utgångspunkt i lärarrollen, snarare än i forskarrollen, vill STINT bidra till att högre utbildning förnyas och nya nätverk skapas.

Medicinska fakulteten kan nominera två kandidater till den interna nomineringsprocessen för deltagande i STINT Teaching Sabbatical för 2024.

Information om hur du nominerar och vilka kriterier som gäller finns här.