Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ansök om att bli programdirektör för specialistprogram

Uppdraget som programdirektör för specialistsjuksköterskeprogrammen blir vakant den 30 juni 2023.

Vi ber därför att få in intresseanmälningar från fakultetens lärare för att vi ska kunna utse en programdirektör för specialistsjuksköterskeprogrammen, under perioden 2023-07-01 – 2025-06-30 med möjlighet till förlängning. Uppdraget omfattar i dagsläget 35 procent.

Specialistsjuksköterskeprogrammen omfattar i dagsläget sju inriktningar på avancerad nivå. Programmen ligger under Programnämnden för omvårdnad, radiografi samt reproduktiv, perinatal och sexuell hälsa (PN-ORR).

Som programdirektör har du ett övergripande ansvar att på bästa sätt förvalta de medel som Grundutbildningsnämnden avsätter för att skapa ett utbildningsprogram som håller högsta kvalité och sätter studentens lärande i centrum.

Arbetsordning PN-ORR (LU Box)

Du ska ha en läraranställning vid fakulteten samt ha erfarenhet av administrativt arbete (kursansvar/examinator) samt kunna visa på god samarbetsförmåga. Vidare är det önskvärt att programdirektör är disputerad, har minst 10 veckors högskolepedagogisk dokumenterad utbildning och har erfarenhet av ledningsuppdrag.

Programdirektör kan ge uppdrag eller delegera uppgifter inom programmen.

Uppdraget sker i samarbete med programnämndsordförande, kursansvariga, examinatorer och inriktningsansvariga inom programmen. 

Skicka din intresseanmälan senast den 30 april 2023 till iren [dot] tiberg [at] med [dot] lu [dot] se

Beslut kommer att meddelas under maj månad.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!